In de media

Op deze pagina vindt u een selectie van interviews, artikelen en andere nieuwsberichten met onze Platformleden en over onze activiteiten.
  • Iedereen een eigen euro, artikel op duurzaamnieuws.nl van Peter van Vliet en Martijn van der Linden (13 maart 2012)
  • Regionale economie kan wereldwijd, artikel op duurzaamnieuws.nl van Peter van Vliet en Martijn van der Linden (14 februari 2012). Ook gepubliceerd in het Nederlands Dagblad (20 februari 2012)
  • Radio Centraaleen interview met Leida Rijnhout over de conferentie in Antwerpen. (januari 2009)
  • Het Reformatorisch Dagblad publiceerde een serie artikelen rond het thema “Eerlijk Meten”. Hierin werd ook uitvoerig aandacht besteed aan de conferentie, onder meer door interviews met conferentie deelnemer Roeffie Hueting en mede initiatiefnemer Bob Goudzwaard. (RD, januari 2008)
  • In Ravage Digitaal verscheen een bespreking van het onlangs verschenen boek van Frank Mulder & Freek Koster, “Moet groei? Bekende economen aan de tand gevoeld over een (on)zinnige vraag” ( Uitgeverij Pepijn, Eindhoven).
    Recensent Theo Ruyter gaat daarbij ook in op De Verklaring van Tilburg. (12 april 2008)
  • Regionale media. Een aantal regionale media interviews met initiatiefnemers of wel de integrale tekst van de Verklaring van Tilburg. Daaronder waren het Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, het Brabants Dagblad, het Friesch Dagblad. (April 2008)

Komt u ons tegen of wilt u een bijdrage van ons, neem dan contact op met info [@] platformdse [punt] org